Kosing Skraplott

by johanna

Kosing är en helt ny skraplott som nyligen lanserades. Även om den än så länge inte finns att skrapa online så tycker vi det är värt att nämna. Du kan vinna upp till fyra miljoner direkt på skraplotten och samtidigt är du med och bidrar till forskning om hjärnan. Vi saknar detta online än så länge att spelbolagen skänker en del av vinsten till välgörande ändamål.

Kosing Skraplotten drivs av Sveriges Ideella Samarbetsoorganisation och eftersom vinsten går till välgörenhet så får man väl se det som en bra skraplott. Nackdelen är kanske att du har sämre chans att vinna än vad du skulle ha på de flesta skraplotterna online. Vill man skänka lite pengar till välgörenhet och samtidigt ha möjligheten att vinna pengar så är detta en bra skraplott annars hade vi nog valt någon annan skraplott online som kanske 3WoW där vinstchansen är betydligt bättre.

Du kan köpa Kosing Skraplott på ATG-ombuden, Pressbyrån och 7-eleven. Den kostar 25 kronor per lott. Den fungerar som en vanlig trisslott och tre lika belopp ger vinst. Så vill du sponsra forskningen om hjärnan så ska du köpa en Kosing lott nästa gång du är och handlar.

Leave a Comment

Previous post: