Karamba Skraplotter

Gillar du skraplotter så är Karamba ett bra alternativ. Här har man fokuserat på skraplotter och småspel och lyckats bli väldigt bra på det. Nu får man även 50 kronor helt gratis för att prova på skraplotter hos Karamba. Du behöver alltså inte göra en insättning utan bara registrera dig så har du 50 kronor att spela för. Skulle du sen vilja fortsätta att spela och göra en insättning så får du även en insättningsbonus på 100 % upp till 2000 kronor här.

Karamba bonus

KarambaProva skraplotter på Karamba och få 50 kr gratis

Karamba är en spelsajt som funnits online sedan 2005 och har alltså många år i branschen. Det man gjort lite annorlunda än andra är att man har fokuserat på spelautomater och skraplotter. Tack vare detta så har Karamba blivit väldigt bra på just småspel.

Om du provar Karamba skraplotter så kan du räkna med att vinstchansen är betydligt högre än vanliga skraplotter som du köper i butiken. Det är många som föredrar skraplotter på nätet eftersom man slipper skräpet och man missar aldrig en vinst. En del säger att det känns mer ”äkta” med pappersskraplotter men idag kan man till och med välja skrapverktyg när man skrapar på skärmen. Prova så kommer du att upptäcka att det är precis lika roligt som vanliga skraplotter. När du ska välja vilken skraplott du ska spela på hittar du olika kategorier som Classic, Fantasi, Casinoskrap och Sport. Skraplotter på nätet kan nämligen variera väldigt mycket men om du föredrar skraplotter som Triss så rekommenderar vi 3WoW. Det är en traditionell skraplott som du kommer att känna dig hemma med.

Andra spel hos Karamba

Karamba skraplotter 3WoW

Det är inte bara skraplotter som finns hos Karamba. Det finns mängder med underhållande snabba spel och spelautomater. Klicka runt på sajten så hittar du hela spelutbudet. Småspel och spelautomater kan fortfarande ge en väldigt stor vinst, så underskatta inte vinstmöjligheterna.

10 miljoner på Super3WoW
Den mest populära skraplotten på Karamba är Super3WoW. Den påminner som sagt mycket om de vanliga skraplotterna som du hittar i butiken. Även på 3WoW kan du vinna 55 000 kronor i månaden i 15 år och du kan vinna hela 10 miljoner kronor på denna lott. Du kan använda dina gratis 50 kr som du får när du registrerar dig till att köpa Super3WoW skraplotter. Då kan du prova på hur de fungerar utan att det kostar dig ett öre.