Få gratis skraplotter när du gör en insättning hos Betsson

by johanna

Gör en insättning mellan den 11 och den 30 september så får du en värdekod som berättigar dig till att få 2 ICE skraplotter helt gratis hos Betssons Skraplotter. ICE skraplotten är en ny skraplott hos Betsson som är värd 20 kr och varje lott ger dig chansen att vinna 400 000 kr gånger 2. Du vet väl att det är mer lönande att skrapa lotter på nätet än att gå till affären och handla deras skraplotter. Den fysiska skraplotten ger dig i genomsnitt en återbetalning på 49 % medan till exempel den nya skraplotten ICE ger otroliga 95 % i genomsnittlig återbetalning.

Ice skraplott

Skraplotter är ett både roligt, billigt och underhållande sätt att snabbt vinna pengar på. Vill du prova Betsson Skraplotter kan du öppna ett konto så får du helt gratis 10 free spins på spelautomaten Jack and the Beanstalk och en välkomstbonus på upp till 1 000 kr vid första insättningen.

Vinn 400 000 kr x 2 på ICE Skraplott
Den här iskalla skraplotten har 2 skrapfält, Spel 1 och Spel 2. Välj din insats och skrapa de två fälten där tre lika belopp ger vinst. Dyker snöflinge-symbolen upp kan den bytas ut mot vilken annan symbol som helst för att hjälpa dig till fler vinster. ICE Skraplotter ger dig 2 chanser att vinna upp till 400 000 kr på varje lott.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: