50 % Skraplotts-bonus hos Betsson

by johanna

Alla som gillar skraplotter på nätet kan passa på att skrapa några extra lotter den här helgen eftersom Betsson Skraplotter ger alla en insättningsbonus på 50 %. Erbjudandet gäller alla som har ett konto hos Betsson och som gör en insättning på upp till 200 kr till Betsson Skraplotter mellan 12-14 oktober kl. 23:59 GMT. Bonuserbjudandet ger dig lite extra gratispengar så du kan prova några av de nya skraplotterna som till exempel ICE eller populära skraplotten Fruity Friends.

Gör så här för att få din bonus

  • Gå till Betsson Skraplotter först.
  • Gör in insättning på upp till 200 kr och gå till Skraplott-sidan, klicka nu på överför och välj bonusen på 50 % när du överför insättningen till skraplotts-kontot.
  • För att få din bonus måste du välja bonusen under Bonuserbjudanden i samband med överföringen.
  • Bonusen behöver omsättas minst x20 innan uttag kan ske.
  • Bonuserbjudandet gäller insättningar mellan 12-14 oktober.

Skraplotts-bonus Betsson

Snabba vinst på skraplotter
Skraplotter är det perfekta sättet att få lite spänning i tillvaror och chansen att vinna stort utan att behöva satsa allt för mycket pengar. Hur mycket man kan vinna beror på vilket skraplotter du väljer att skrapa, vissa lotter kan ge flera miljoner kronor i vinst. Betsson har en hel uppsjö med olika skraplotter under flera olika kategorier och att spelsajten ständigt förnyar sitt utbud gör inte saken sämre.
ICE Skraplott är den nyaste skraplotten och är du nyfiken på den så kostar den 20 kr och då får du en vinstchans på 400 000 kr x 2 eftersom ICE Skraplott har 2 skrapfält. ICE skraplott ger i genomsnitt en återbetalning på 95 % om man jämför med traditionella pappers-skraplotter som bara har en återbetalning på 49 %. Det är som sagt lönande att välja att skrapa sina skraplotter på nätet, det är både bekvämt och du har större och fler vinstchanser.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: